Maskinservice Hässleholm

Tilly Industriteknik AB – maskinservice Hässleholm

VI GENOMFÖR REPERATIONER SERVICE & UNDERHÅLL FELSÖKNING

Välkommen till Tilly Industriteknik AB, din pålitliga servicepartner inom maskinservice i Hässleholm. Med en imponerande erfarenhet som sträcker sig över lång tid är vi stolta över att erbjuda högkvalitativ felsökning, service och underhållstjänster som uppfyller de mest krävande behoven inom industrin. Vi förstår de utmaningar och krav som modern industri står inför och har utvecklat vår verksamhet för att vara en pålitlig partner som kan hantera en mängd olika behov.

Maskinservice Hässleholm

VILKA vi är

Tilly Industriteknik AB är en komplett servicepartner inom industrin. Vi har många års erfarenhet av felsökning, service och underhåll. Därmed har vi en betydande kompetens inom vår bransch. Vår primära målgrupp är tillverkande industrin i södra Sverige.

Maskinservice Hässleholm

Vad vi gör

Det som utmärker oss på Tilly Industriteknik AB är vår kompromisslösa strävan efter kvalitet och kundtillfredsställelse. Vi har byggt långvariga relationer med våra kunder genom att leverera konsekvent högklassig service och support.

Maskinservice Hässleholm

TJÄNSTER inom industri

Vi på Tilly Industriteknik AB erbjuder en omfattande uppsättning tjänster inom industrisektorn. Vi har specialistkunskap som dagligen hjälper oss i vårt arbete. Våra skräddarsydda lösningar hjälper företag att upprätthålla driftsäkerhet och effektivitet i sina industrianläggningar.

Tilly Industriteknik AB

GAMLEGÅRDSVÄGEN 22, 343 71 Diö
076-409 80 98